Nybyg

Når man står overfor at skulle realisere sin nybyggerdrøm, er det vigtigt med en kompetent sparrings- og samarbejdspartner. Hos Tømrermester AS elsker vi at hjælpe med at bringe idéer til live, og nybyggerier er en af vores store passioner. 

Vi står klar til at hjælpe med alt! Lige fra den indledende idé til tegning til byggeansøgningen, og dernæst alt fra sokkel til montering af køkken. Med andre ord rådgiver og hjælper vi gerne med alt fra den indledende proces til det færdige resultat. 

Vores værdier i Tømrermester AS bygger på en åben kommunikation, tillid og gennemført kvalitetsarbejde. Det er derfor vigtigt for os, at vi har en løbende dialog med bygherren igennem hele projektet. Vi udarbejder realistiske tidsplaner, hvor vi konstant forsøger at tage højde for vejrgudernes indblanden, så vi har de bedste forudsætninger for at kunne overholde afleveringsdatoen som aftalt. Afslutningsvis leverer vi en færdig kvalitetssikringsrapport som yderlig dokumentation for, at arbejdet er udført korrekt. 

Giv os gerne et kald allerede nu, så vi kan få en dialog om at gøre jeres husdrømme til virkelighed.

Logon